Iza nas je veliki sajam nakita održan u Varšavi pod imenom “Goldexpo”  u Varšavi na kojemu smo izložili više od 2500 različitih modela vjenčanog prstenja i preko 500 modela zaručničkog prstenja.

Goldexpo je sajam posvećen zlatarima i industriji nakita, koji kombinira prezentaciju najnovijih trendova kako u vizualnoj sferi tako i u proizvodnoj, na svjetskom tržištu. Sajam obuhvaća preko 1000 izlagača iz cijelog svijeta, te ga to čini idealnim mjestom za stvaranje novih kontakata i praćenje trendova na svjetskoj sceni u industriji nakita.

Izuzetno nam je zadovoljstvo izlagati na svjetskim sajmovima jer vjerujemo kako jedino kroz konstantno unapređenje i poboljšanje naših poslovnih procesa možemo kreirati nakit koji će trajati cijeli život.

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.