Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo ove godine imali priliku biti izlagači na najvećem sajmu nakita, dragog kamenja, satova, dizajna i tehnologije-Inhorgenta Munchen 2020.g.

Izložili smo više od 2500 modela vjenčanog i preko 1000 modela zaručničkog prstenja te smo se time svrstali uz bok najvećim svjetskim proizvođačima nakita.

Inhorgenta Munchen pružila nam je uvid u najnovije trendove u kreiranju nakita, uvid u najmoderniju tehnlogiju i strojeve kako bismo za vas kreirali bezvremenske komade nakita.

Inhorgenta Munchen 2020 ove je godine okupila preko 1055 izlagača iz 14 zemalja, 26.000 posjetitelja iz više od 80 zemalja na 65.000 m2.

Ovaj sajam je najveći sajam u ovom dijelu svijeta koji pruža jedinstvenu kombinaciju individualnosti, inspiracija i inovativnosti.

Naša vjera leži u konstantnom usavršavanju, trajnoj izvrsnosti i pomicanju granica u stvaranju nakita za cijeli život.

 

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.