Prahir

Nova glamurozna kolekcija nakita izrađena od bijelog zlata i oplemenjena dragim kamenjem

Nova glamurozna kolekcija nakita izrađena od bijelog zlata i oplemenjena dragim kamenjem prava je modna poslastica za nadolazeće proljetne dane. Svoju ljubav i strast prema stvaranju iskoristili smo kako bismo stvorili prekrasne, bezvremenske komade nakita. Ovogodišnja proljetna kolekcija svoj naglasak ima na dragom kamenju- safiru, rubinu i smaragdu u kombinaciji sa bijelim ili žutim zlatom.

Drago kamenje su minerali prirodnog podrijetla koji brušenjem dobivaju svoj glamurozni izgled, od kojih su najcjenjeniji dijamanti, rubini, smaragdi i safiri. Koristeći iste, stvorili smo nadasve inspirativnu kolekciju koja će zadovoljiti i najizbirljivije. Bilo da ste moderni ili klasični tip, komadi iz naše proljetne kolekcije idealno pristaju uz večernji ili dnevni look.

Osjećajte se kao diva svakog dana noseći nešto iz kolekcije nakita koja kao da u sebi nosi dašak glamura zlatnog Holywooda. U ponudi je paleta ručno izrađenog unikatnog prstenja, naušnica, privjesaka, ogrlica i narukvica, a ako ste dovoljno vješti, naši majstori dizajneri mogu izraditi unikatan nakit prema vašim zamislima kombinirajući različite boje zlata i dragog kamenja.

Kreirano srcem.

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.