Preko 200 izlagača iz vjenčane industrije, šest modnih revija etabliranih dizajnera i salona vjenčane mode, zanimljive radionice, degustacije slastica, nagradni kviz, humanitarna tombola s vrijednim nagradama i brojni sajamski popusti – sve je to 20. Sajam vjenčanja Zagreb održan od 9. do 11. veljače 2018. godine u Areni Zagreb.
Na prostoru od 50m2 izložili smo više od 3000 različitih modela prstenja, a posjetilo nas je preko 5000 ljudi.
Za vizualni identitet sajma zadužen je naš kreativni tim koji je u suradnji sa tvrtkom Lela design kreativno osmislio i uredio prostor, za koji smo dobili nagradu- najbolje uređeni izložbeni prostor 2019. godine.
Kako bismo našim posjetiteljima pružili nezaboravno iskustvo, organizirali smo nagradni natječaj putem društvenih mreža „Srce spoji, prstenje osvoji“ koji je generirao preko 50.000 lajkova na društvenim mrežama, čime smo opravdali našu viziju i misiju kreiranja nakita srcem.
Odličnu atmosferu Sajma vjenčanja dodatno je zapalila Iva Šarić pojavivši se u glamuroznoj vjenčanici sa sjajnim prstenom na lijevoj ruci.
Kao što su zlato i dijamanti sinonim za glamurozan nakit koje u tradiciji dugoj preko 50 godina majstorski stvaramo tako je američki brand Sherri Hill sinonim za luksuzne, raskošne haljine koje vole zvijezde poput Selene Gomez, Paris Hilton, Kim Kardashian i druge.
U životu svake žene postoji prilika u kojoj želi zablistati, bilo da je to maturalna večera, rođendan, vjenčanje ili posebne svečane prilike. Upravo sinergija sa brandom Sherri Hill, zajednički stvara neiscrpnu inspiraciju za najvažnije dane u vašim životima.
Sajam vjenčanja Zagreb okupio je na gala donatorskoj reviji u Areni Zagreb brojne domaće zvijezde koje su, prošetavši modnom pistom u ulozi modela, još jednom pokazale veliko srce i podržale dobrotvorni karakter najveće manifestacije vjenčane tematike u regiji.
Projekt su podržale i domaće zvijezde – pjevač Ivan Zak, glumica Jelena Perčin, glumica Katarina Baban, pjevačica Ivana Marić, pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, mladi glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, koja ujedno bila i zaštitno lice Sajma vjenčanja.
Trodnevna manifestacija koju su posjetili brojni budući mladenci i svi ljubitelji vjenčanja još jednom je opravdala epitet najraskošnijeg, najvećeg i najorginalnijeg sajma vjenčanja u regiji.


ž


Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.