Nije tajna da su dijamanti ženini najbolji prijatelji. To nam je svima još davno dala do znanja legendarna Marilyn Monroe. Postoji li zato bolji način kojim biste pokazali koliko vam je važna, od darivanja primjerice jednog prstena, narukvice ili naušnice s kamenom koji slovi kao vječni? U Prahirovoj Diamond kolekciji može se pronaći ponešto za svačiji ukus. Od jednostavnog, decentnog prstenja, pa sve do ponešto složenijih ogrlica. Diamond kolekcija idealna je za one koji svoju vezu žele produbiti i otići korak dalje.

Ako pak ne možete izdvojiti nešto više novaca na dijamantni nakit, zlato će uvijek biti odlična alternativa koja nikad ne izlazi iz mode. Ako pritom govorimo o rumeno-ružičastom zlatu, ono će upotpuniti svaku modnu kombinaciju, a zasigurno neće proći nezamjećeno. Kako biste joj pokazali koliko je posebna, odaberite nakit ponešto drugačijeg oblika, poput onog geometrijskog. Ovakav nakit učinit će svaki stil suvremenijim i otkačenijim.

 

Potraži više na:

 

https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/iznenadite-je-tri-poklona-koje-zasluzuje-svaka-zena—551773.html

 

 

 

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.