Što vaš zaručnički prsten govori o vama?

Izvor: Miss7

Zaručničko prstenje većini žena predstavlja vrlo bitan detalj pa je odluka muškarca oko njegova odabira itekako važna. Prsten koji obilježava početak pripreme za sudbonosno “da” prekrasna je uspomena i simbol ljubavi o kojemu svaka djevojka mašta od najranijeg djetinjstva. No jesi li znala da oblik, boja i model zaručničkog prstena mogu otkriti karakter tvog frajera? U nastavku doznaj što prsten koji ti je kupio govori o njemu:

1. Prsten od žutog zlata – klasičar

Tvoj zaručnik (ili suprug) voli klasične i neupečatljive stvari, a takav je i zaručnički prsten kojim te zaprosio. Muškarca klasičara odlikuje tradicionalniji pogled na muško-ženske odnose i u vezi želi biti uspješniji, barem što se financija tiče. Osim toga, pažljivo se odnosi prema ženi, drži svoju riječ i ima lijepe manire pa od njega možeš očekivati da će te držati kao kap vode na dlanu i da će biti odličan otac tvojoj djeci.

2. Prsten s puno detalja – avanturist

Prsten od bijelog zlata i s puno detalja najčešći je odabir muškaraca koje odlikuje avanturistički i pustolovni duh. Ovi muškarci su uvijek u akciji, a spojevi s njima najčešće su vrlo aktivni i uzbudljivi jer tako troše svoju gotovo pa neiscrpnu energiju. U odnosu s avanturistom očekuje te intenzivan i vrlo strastven brak, no od njega ne očekuj da će ti stalno ugađati. Naime, avanturist nije sklon romantičnim i maštovitim gestama, ali će te zato uvijek zabavljati i s njim ti nikada neće biti dosadno.

3. Prsten s dijamantom – perfekcionist

Zaručio te s dijamantnim prstenom? To znači samo jedno – tvoj muškarac je perfekcionist i uvijek bira samo najbolje. On nikada ništa ne prepušta slučaju i želi da sve bude savršeno, a dobro znamo da je dijamant kamen na kojega zasigurno ni jedna žena ne ostaje ravnodušna. Osim što pazi na svaki detalj, tvoj muškarac je uspješan u svemu što radi, rođeni je vođa i inspirira ljude koji se nalaze u njegovoj blizini. Prava si sretnica što ga imaš kraj sebe!

4. Prsten s velikim kamenom – šarmer

Postavio ti je THE pitanje uz prsten s velikim kamenom i pritom bio presimpatičan – upravo to su odlike pravog šarmera. Baš kao Mr. Big u seriji “Seks i grad”, tvoj frajer odaje utisak prave face u društvu. Svaku priču upotpunit će svojim britkim humorom, a svojom veselom naravi šarmirati svaku osobu u svojoj blizini.

5. Decentni prsten – romantičar

Ako je prsten kojim te zaprosio vrlo jednostavan i decentan, kraj sebe imaš muškarca koji traži osjećajnost i romantiku. Ovakvi muškarci su vrlo pažljivi, uvijek znaju što njihove bolje polovice žele i trude se to im i pružiti. Osim toga, njihova prednost je što dobro izražavaju svoje osjećaje i uz takvog frajera ćeš se uvijek osjećati voljeno. Pokloni iznenađenja, romantični zalasci sunca ili večere uz svijeće samo su neki od načina kojim će ti pokazati svoju romantičnu stranu.

https://miss7.24sata.hr/love-sex/kakav-zarucnicki-prsten-ti-je-kupio-i-sto-to-govori-o-njemu-25668

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.