O nama

Naša priča

O nama

Naša priča

Zagrebačka obitelj Prahir

zlatni i dijamantni nakit te zaručničko i vjenčano prstenje kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije, kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove u proizvodnji i dizajniranju bezvremenskih komada nakita, stvorenih da bi trajali godinama i prenosili se s generacije na generaciju.

Proizvodimo više od 2500 modela vjenčanog prstenja i preko 500 modela zaručničkog prstenja. U proizvodnji se vodimo modernim dizajnom i inovativnim tehnologijama kako bismo stvorili proizvode dugoročne kvalitete i suvremenog dizajna.

Tajna istinske ljepote i izvrsnosti Prahir nakita skrivena je u velikoj
ljubavi i strastvenoj posvećenosti pri njegovoj izradi. Naša posvećenost ogleda se u inovaciji, jednostavnosti i eleganciji koje su nam zvijezde vodilje u kreiranju jedinstvenih proizvoda koji se odlikuju suvremenim dizajnom i preciznom izradom.

1996

Najveća snaga naše obiteljske tvrtke ogleda se u zadovoljnim i posvećenim zaposlenicima, u predanosti, u modernom dizajnu i inovativnim tehnologijama, ali i u tome što uvijek stremimo proizvesti nakit koji, osim bezvremenske estetike, krasi i dugoročna kvaliteta. Tajna istinske ljepote i izvrsnosti Prahir nakita skrivena je u velikoj ljubavi i strastvenoj posvećenosti detaljima, koji uz jednostavnost i eleganciju vode kreiranju prepoznatljivih proizvoda i samog brenda. Kao rezultat predanost, ljubavi, ali i dugogodišnje tradicije izrade nakita i posvećenosti vlastitoj viziji, nastao je Prahir kakav je danas – brend jedinstvene estetike čiji je ručno izrađeni nakit uvijek elegantan i graciozan.

Poklonite darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Poklonite

To top