Prahir

Nakit zlatarne Prahir izrađen je od pomno odabranih visokokvalitetnih materijala. Dizajniran je za svakodnevno nošenje, a uz pravilno održavanje i brigu blistat će kao prvog dana kupnje.

Zlato i srebro plemeniti su metali podložni utjecaju vremena.

Srebro tijekom dugotrajnijeg nošenja mijenja boju i gubi sjaj, ali ovaj proces možete usporiti ako obratite pažnju na sljedeće:

  • Nakit od plemenitih metala ne bi trebao dolaziti u dodir s kemikalijama kao što su parfemi, sprejevi za kosu, razne kreme, sumpor, slana voda i sl.
  • Izgled Vašeg nakita ovisi i o PH vrijednosti te dnevnoj rutini održavanja i njege kože.

VAŽNO: Zbog prethodno navedenih razloga, promjena boje i oksidacija nakita ne mogu biti predmet reklamacije.

Žuta i ružičasta pozlata koju Prahir koristi u finalnoj fazi izrade nakita jedinstvene su mješavine koje se ne smatraju plemenitim kovinama. Protokom vremena i utjecajem vanjskih faktora može doći do skidanja ili oštećivanja pozlate – navedeno ne može biti predmet reklamacije.

 

Kako brinuti o svom nakitu?

  1. Skinite ga prije spavanja, tuširanja i fizičkog treninga.
  2. Izbjegavajte dodir s vodom i sredstvima za čišćenje – u protivnom nakit može izgubiti sjaj i potamniti.
  3. Kada ga ne nosite, čuvajte ga odvojeno od ostalog nakita i to u otvorenoj kutiji kako biste izbjegli pojavu ogrebotina i oksidaciju.
  4. Neka vaš nakit bude posljednja stvar koju stavljate i prva koju skidate sa sebe.
  5. Polirajte ga mekanom tkaninom kako bi bio sjajan i blistav (no, imajte u vidu da fizička oštećenja i ogrebotine tkanina ne može ukloniti i popraviti).
  6. Obratite posebnu pažnju na nakit s kamenjem – s njim ne postupajte grubo i čuvajte ga odvojeno od ostalog nakita da izbjegnete grebanje.
  7. Nakit s biserima (bez obzira na porijeklo) zahtijeva posebnu njegu i nikako ne smije biti izložen vodi niti bilo kakvim kemikalijama.
  8. Prilikom kupovine lančića obratite pozornost da onaj koji odaberete nije pretanak i prelagan ukoliko na njemu mislite nositi privjesak jer može doći do pucanja istog pod težinom privjeska.

VAŽNO: Krute narukvice koje nisu izrađene od punog materijala podložne su oštećenjima i lomovima – navedeno ne može biti predmet reklamacije.

Zamjena proizvoda moguća je u roku od 15 dana od dana kupovine, uz predočenje fiskalnog računa i  uz uvjet da isti nije nošen. Povrat sredstava ne odobravamo.

 

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.