Loyalty

Prahir Fine Jewellery i Dellure predstavljaju svoj Loyalty program te vas pozivaju da zakoračite u svijet ekskluzivnosti. Program je osmišljen kako bi nagradili naše vjerne kupce sa dodatnim popustima i nagradama.

Loyalty skupljanje bodova i korištenje popusta je trenutno moguće isključivo na webshopu.

 

Registrirati se možete putem sljedećeg linka: Registracija – Prahir

Ukoliko imate korisnički profil na webshopu Prahir ili Dellure, dovoljno je da uđete u svoj profil, pronađete stavku Loyalty te ispunite tražene dodatne podatke kako bi se registrirali. 

 

Kratki uvod u Loyalty program:

 • 1 € vrijedi 1 bod
 • Registraciju u Loyalty programu nagrađujemo sa 5% dodatnog popusta prilikom prve kupnje na cjelokupni iznos košarice
 • Postoje 3 razine popusta:
  • ‘SILVER’‘ bodovni prag za 50-999 bodova, kojom ostvarujete 5% popusta
  • ”GOLD” bodovni prag za 1000-9999 bodova, kojom ostvarujete 10% popusta
  • ”DIAMOND” bodovni prag za 10000 + bodova, kojom ostvarujete 15% popusta
 • Skupljeni bodovi iz pojedinačne kupnje postaju aktivni 15 dana nakon kupnje te vrijede 24 mjeseca od datuma registracije i nakon toga se automatski poništavaju čime započinje novi proces skupljanja bodova
 • Korisnik Loyalty programa će imati pravo koristiti popust sukladno skupljenim bodovima za svaku ostvarenu kupnju na webshopu osim na proizvode koji su isključeni iz Loyalty programa. Također popust se neće primjenjivati na artikle koji su već na posebnoj akciji
 • Neiskorišteni bonus koji je Korisnik kao član Loyalty programa stekao, može se iskoristiti samo prije prekida članstva i isteka 24 mjeseca od registracije odnosno nakon prekida članstva i isteka 24 mjeseca od registracije nije moguće iskoristiti neiskorišteni bonus
 • Loyalty program na webshopu ne uključuje kategorije proizvoda Darovne kartice i Life is brilliant te se za njih ne mogu koristiti popusti dobiveni skupljanjem bodova, ali se dobivaju bodovi za kupnju tih proizvoda.

 

Značenje izraza navedenih u Uvjetima Loyalty programa

Uvjeti poslovanja Prahir d.o.o. Loyalty programa (dalje u tekstu: “ Uvjeti Loyalty programa”).

„Društvo“ je trgovačko društvo Prahir d.o.o. za trgovinu i usluge, sa sjedištem na adresi Zagrebačka 57, 10410 Velika Gorica, Republika Hrvatska, upisano u sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu pod brojem (MBS) 080013368, OIB 94743829313.

„Korisnik“ je osoba registrirana u Loyalty programu odnosno član Loyalty programa i/ili osoba koja koristi Loyalty program.

„Sredstva daljinske komunikacije“ sva sredstva koja se bez istodobne fizičke prisutnosti trgovca i potrošača mogu koristiti za sklapanje ugovora na daljinu, kao što je internet i elektronička pošta;

„Elektronska komunikacija“ je posjećivanje Internet stranice od strane Korisnika. Elektronskom komunikacijom Korisnik prihvaća da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su mu dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku;

„Loyalty program“ ili „Prahir Loyalty program“ je Loyalty program Društva koji Korisnicima pruža različite povlastice, pogodnosti, nagrade, informacije i dodatne usluge kao motivaciju za nastavak redovitog angažmana s Društvom.

 

Opće odredbe Uvjeta Loyalty programa

Nositelj svih prava na Internet stranici je Društvo. Sve Korisnike koji pristupaju Internet stranici Društvo upućuje da se upoznaju s Uvjetima Loyalty programa, a u slučaju postojanja nejasnoća u Uvjetima Loyalty programa, Korisnik se može obratiti Društvu.

Društvo upućuje Korisnike da se prije korištenja Internet stranice i Loyalty programa upoznaju s ovim Uvjetima Loyalty programa te da iste redovno provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama koja im pripadaju. U slučaju postojanja nejasnoća mogu se obratiti Društvu.

Navedene promjene Uvjeta Loyalty programa stupaju na snagu objavom tako promijenjenih Uvjeta Loyalty programa na Internet stranici.

Društvo se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom njihova korištenja ukoliko je šteta nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i slično, kao i kod drugih slučajeva za koje nije odgovoran Društvo. Također, Društvo je oslobođeno svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Internet stranice.

Radi otvorene prirode Internet stranica www.prahir.com i www.dellure.hr i mogućnosti pogrešaka u pohrani i prijenosu digitalnih podataka Društvo ne jamči za točnost i sigurnost informacija koje se prenose ili prikupljaju putem navedenih Internet stranica, osim ako je izričito drukčije navedeno na Internet stranicama. Društvo zadržava pravo pogreške u opisu i slici koje su postavljene prema informacijama od strane trećih osoba.

 

Uvodne odredbe

Status člana Loyalty programa Korisnici stječu navođenjem osobnih podataka u digitalnom obrascu na webshopu Prahir i Dellure te se primjenjuje na oba branda. Društvo uvjetuje stjecanje statusa člana Loyalty programa prihvaćanjem ovih Uvjeta Loyalty programa odnosno prihvaćanjem mogućnosti korištenja dodatnih besplatnih usluga i pogodnosti Društva. Sve izmjene i/ili dopune uvjeta članstva Društvo će izvršiti u pisanom obliku. Korisniku su očuvana sva prava koja je stekao do novih izmjena ili dopuna uvjeta članstva te nije moguće da korisnik nastavi biti član bez prihvaćanja novih uvjeta.

Temeljem članstva u Loyalty programu stječu se različite pogodnosti za Korisnike koji koriste Loyalty program.

Neiskorišteni bonus, koji je Korisnik član Loyalty programa stekao na temelju članstva u Loyalty programu, može se iskoristiti samo prije prekida članstva ili isteka 24 mjeseca od registracije odnosno nakon prekida članstva nije moguće iskoristiti neiskorišteni bonus kao ni nakon 24 mjeseca od registracije.

Društvo Loyalty programom ne obvezuje Korisnika koji je član Loyalty programa na kupnju proizvoda Društva.

Članstvo u Loyalty programu nije moguće prenijeti na treće osobe, te nije sredstvo plaćanja.

Na ove Uvjete Loyalty programa primjenjuju se Pravila privatnosti Društva koja su dostupna na web stranici www.prahir.com i www.dellure.hr . Sve nejasnoće vezano za obradu osobnih podataka možete razjasniti putem e-mail: gdpr@prahir.hr.

 

Skupljanje bodova

Korisnici koji se priključe Loyalty programu skupljaju bodove prilikom svake kupovine proizvoda i usluga Društva na webshopu.

Za svaki utrošeni 1,00 € koje je Korisnik utrošio za kupnju proizvoda i usluga Društva, korisnik dobije 1 bod.

Broj sakupljenih bodova određuje Korisnikov status unutar Loyalty programa, na način da određeni broj bodova osigurava Korisniku koji je član Loyalty programa popuste za proizvode i usluge Društva, a koji se pridružuju prema sljedećim kategorijama:

od 50 do 999 bodova – “SILVER” bodovni prag s 5% popusta na proizvode i usluge Društva;

od 1000 do 9999 – “GOLD” bodovni prag s 10% popusta na proizvode i usluge Društva;

od 10000 na više – ”DIAMOND” bodovni prag 15% popusta na proizvode i usluge Društva;

Po isteku razdoblja od 24 mjeseca, bodovi prikupljeni putem Loyalty programa bit će poništeni te započinje razdoblje ”novog” prikupljanja bodova.

Povodom rođendana Korisnika koji je član Loyalty programa, Korisnika očekuje posebno iznenađenje koje Društvo Korisniku objavljuje putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte koju je Korisnik dao Društvu.

 

Kako funkcionira sustav?

Po pristupanju Loyalty programu, Korisnici započinju proces skupljanja bodova koji traje 24 mjeseca.

Po isteku razdoblja od 24 mjeseca, bodovi prikupljeni putem Loyalty programa bit će poništeni te započinje razdoblje ”novog” prikupljanja bodova.

Ostvareni bodovi prilikom kupnje postaju aktivni 15 dana nakon kupnje.

Ostvareni bodovi određuju visinu popusta a sukladno razredu popusta koji je postignut u navedenom razdoblju od 24 mjeseca.

Popust se primjenjuje pri zaključivanju kupovine i jasno je vidljiv tijekom posljednjeg koraka transakcije, neposredno prije plaćanja narudžbe proizvoda i/ili usluga Društva.

Društvo naglašava kako se popusti ostvareni u Loyalty programu neće primijeniti kod većih postojećih sniženja. Pregled ostvarenih bodova, kao i pristup Loyalty programu, dostupni su na Vašem Loyalty profilu na web stranicima www.prahir.com i www.dellure.hr.

Ovi uvjeti uključuju Pravila privatnosti koji se nalaze u na web stranicama www.prahir.com i www.dellure.hr.

Društvo zadržava pravo na ukidanje programa, odbijanje izdavanja Loyalty članstva te mijenjanja i nadopunjavanja ovih Uvjeta koji se nalaze na web stranicama www.prahir.com i www.dellure.hr

Registrirani članovi loyalty pogodnosti mogu koristiti prilikom kupovine u web shopu.

Korisnik može u bilo koje doba i bez navođenja razloga prekinuti svoje članstvo odnosno povući svoju slobodnom voljom danu suglasnost u Loyalty programu na način pošalje Društvu zahtjev za prekidanje članstva na e-mail webshop@prahir.hr.

Članstvo Korisnika u Loyalty programu smatra se prekinutim u trenutku kada društvo zaprimi Zahtjev korisnika za prekidanje članstva.

 

Privola za Loyalty program

Podaci potrebni za učlanjenje u Loyalty program:

 • Ime i prezime
 • E-mail adresa
 • Ulica i kućni broj
 • Grad
 • Poštanski broj
 • Broj mobitela

U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.

Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: webshop@prahir.hr ili upućivanjem dopisa na adresu Zagrebačka 56, 10410 Velika Gorica.

 

Loyalty program – zaštita osobnih podataka

Prahir d.o.o., Zagrebačka 57, 10410 Velika Gorica, OIB: 94743829313 je Voditelj obrade Vaših osobnih podataka. Za pitanja vezana uz zaštitu podataka, možete se obratiti vanjsko ugovorenom Službeniku za zaštitu osobnih podataka, Jasmini Hudić (Obrt “Korektiva”). Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na e-mail: gdpr@prahir.hr ili na adresu Zagrebačka 56, 10410 Velika Gorica.

Ako nam date suglasnost označavanjem praznog polja kvačicom, Vaše osobne podatke koristit ćemo u svrhu informiranja o pogodnostima i različitim povlasticama kao što su popusti, bodovi ovisni o potrošnji, posebne akcije i cijene tijekom godine, nagrade, informacije, odgovori na pitanja, upute, informacije o zakazanim terminima i drugim različitim oblicima pogodnosti Prahir d.o.o.-a i tvrtki partnera koje proizlaze iz članstva u Loyalty programu. Ove informacije primat ćete putem WhatsApp, putem SMS poruka, Vibera, Newslettera i drugih kanala komunikacije. Pravni temelj za ovakvu obradu osobnih podataka je Vaša privola.

Voditelj obrade prikuplja osobne podatke koje ste unijeli u obrazac pristupnice za Loyalty program. Vaše osobne podatke obrađujemo temeljem članstva u Loyalty programu kojem ste pristupili slobodnom voljom u svrhu ostvarenja članskih pogodnosti i stjecanja svojstva člana. Obavještavat ćemo Vas o popustima, bodovima, visini o potrošnji, posebnima akcijama i cijenama tijekom godine, nagradama, informacijama, odgovorima na pitanja, uputama, informacijama o zakazanim terminima i drugim različitim oblicima pogodnosti.

Ako ne dobijemo Vašu slobodnom voljom danu suglasnost za članstvo u Loyalty programu nećete imati svojstvo našeg člana i nećete moći koristiti pogodnosti iz Loyalty programa. Niste obvezni dati svoju privolu za obradu osobnih podataka označavanjem prazne kućice. Informacije koje ste nam dali u Loyalty programu odnosno za koje ste dali privolu koristimo radi razumijevanja navika Loyalty članova te kako bi Vas informirali o proizvodima i uslugama koje bi Vam mogle biti zanimljive te kako bismo učinkovito komunicirali sa članovima. Putem WhatsApp AI chata provodimo personaliziranje i profiliranje članova Loyalty programa. Više o navedenom možete pročitati u našim Pravilima privatnosti.

Vaši će se osobni podaci obrađivati u gore navedene svrhe, ako je to neophodno za poštivanje zakonskih obveza (npr. za dostavljanje podataka sudovima ili organima kaznenog progona), ako ste pristali na odgovarajuću obradu ili ako je obrada na drugi način zakonita prema obvezujućim propisima. Ako se podaci obrađuju u drugu svrhu, prije obrade pružit ćemo Vam informacije o toj drugoj svrsi te sve druge relevantne informacije.

Prava koja Vam pripadaju glede prikupljanja i obrade osobnih podataka : pravo na pristup osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prigovor, pravo na prenosivost podataka.

Prije navedena prava možete ostvariti upućivanjem zahtjeva Službeniku za zaštitu osobnih podataka Društva.

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske. Kako bi se upoznali s Vašim pravima i pravilima o zaštiti osobnih podataka preuzmite Pravila privatnosti na web stranici i/ ili se upoznajte s njima u našim poslovnicama. Sve informacije o obradi osobnih podataka možete dobiti putem gdpr@prahir.hr ili upućivanjem dopisa na adresu Zagrebačka 56, 10410 Velika Gorica.

 

 

Poklonite darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Poklonite

To top