Dostava

Uvjeti dostave

Putem trgovine Prahir moguće je izvršiti kupnju proizvoda isključivo na teritoriju Republike Hrvatske što podrazumijeva i isporuku kupljenih proizvoda isključivo na teritoriju Republike Hrvatske.

Dostavu kupljenog proizvoda obavlja društvo PRAHIR radnim danom putem dostavne službe na adresu koju je Kupac naznačio prilikom ispunjavanja narudžbe, u rokovima naznačenim pod Uvjetima dostave.

Društvo PRAHIR zadržava pravo da pojedinu narudžbu podijeli u više pošiljaka ukoliko su naručeni artikli u različitim skladištima ili ako dio naručenih artikala trenutno nije na zalihi. U slučaju višekratnih isporuka iz iste narudžbe Kupac ne snosi dodatne troškove isporuke/uručenja (uručenje se naplaćuje samo jednom, bez obzira na broj pojedinačno uručenih artikala).

Rokovi dostave računaju se od trenutka predaje narudžbe dostavnoj službi, a utvrđeni su detaljno u Uvjetima uručenja objavljenim na internetskim stranicama www.prahir.com. U navedenim Uvjetima dostave detaljnije su utvrđeni svi relevantni podaci o rokovima, troškovima, cijenama i načinu dostave proizvoda.

Ako dostava proizvoda ne bude izvršena jer se Kupac u vrijeme uručenja nije zatekao na adresi, Kupcu će se ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke te će pošiljku moći preuzeti u roku čuvanja pošiljke koji određuje pružatelj dostavnih usluga. Ukoliko pošiljka ne bude preuzeta u naznačenom roku, smatrat će se da je Kupac otkazao narudžbu. Eventualne naknade pružatelja poštanskih usluga koje isti zaračunava u slučaju ne preuzimanja pošiljke prilikom prve dostave (npr. ležarina, trošak ponovne dostave) nisu uključene u cijenu dostave.

 

Cijene dostave

Društvo PRAHIR naplaćuje Kupcu uslugu dostave Proizvoda sukladno cjeniku naznačenom u Uvjetima dostave objavljenom na internetskim stranicama www.prahir.com. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda u svrhe dostave (zaštitno pakiranje i sl.).

 

Dostavne službe

 

HRVATSKA POŠTA d.d.

Rok dostave 1-3 radna dana na područje cijele Hrvatske, cijena dostave 5,5 €. Cijena dostave na paketomat Hrvatske pošte 2,60 €. Tijekom 11. i 12. mjeseca zbog povećanog broja narudžbi moguća su odstupanja od navedenih rokova. 

 

GLS

Dostava vrijedi samo za Zonu I. Rok dostave 1-3 radna dana u Zoni I, cijena dostave 5,5 €. Cijena dostave na paketomat GLS-a 3,5 €. 
Poštanske adrese koje ne spadaju u Zonu I možete pronaći na poveznici: GLS nacionalna Zona II 
Više informacija o dostavi na otoke možete pronaći na poveznici: GLS raspored dostave na otoke

Tijekom 11. i 12. mjeseca zbog povećanog broja narudžbi moguća su odstupanja od navedenih rokova. 

Poklonite darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Poklonite

To top