PRAHIR

Prahir zlatarnica proizvodi ručno izrađeno vjenčano prstenje još od 1996. godine. Tvrtka je smještena u Velikoj Gorici, u blizini Zagreba.

od 1996.

1998

2000

2004

2012

Prahir kao ime u svijetu zlatarstva prvi puta se pojavljuje završetkom školovanja Dražena Prahira 1971. koji je svoje majstorstvo izrade nakita ispekao u jednoj od, u to vrijeme, rijetkih zlatarskih radnji u Varšavskoj ulici u Zagrebu. Dražen 1996. hrabro je pokrenuo vlastitu proizvodnju vjenčanih prstenova pod nazivom Prahir zlatarnice, čiji sinovi, Hrvoje i Tomislav istim žarom, željom i voljom nastavljaju ono što je njihov otac započeo.

Svojim pristupom izradi nakita uvijek se vodimo niti vodiljom da pokušamo svaki put biti još kreativniji i smjeliji u kreacijama te također voditi brigu da se taj nakit može i udobno nositi i jednostavno stopiti s osobom kojoj je namijenjen. Glavni motiv nam je zadovoljstvo kupca i čarolija prvog kontakta s našim nakitom – to nas gura naprijed.

Prepustite se našem nakitu koji će svojom kreativnošću i jedinstvenošću okruniti vaše najdragocjenije trenutke – one koje pamtite cijeli život. Ono što nas odlikuje jest želja da ispunimo vaše zamisli, želje i ideje. Mi ćemo ih ostvariti.

Zlatarnice Prahir

Vjenčano i zaručničko prstenje Prahir zlatarnica simbol je istinske ljubavi, ističe se bezvremenim dizajnom i vrhunskom kvalitetom.

Da bi vjenčani prsten i Vama garantirao doživotno zadovoljstvo i povezanost, molimo Vas da se obratite jednom od naših odabranih draguljara koji će Vam dati stručni savjet.

Kontaktirajte nas

Certifikat

Našim Vam certifikatom također garantiramo da ćemo i nakon kupnje Vašeg odabranog komada nakita vrlo dobro brinuti o njemu, te da ćete biti zadovoljni našim uslugama. Garantiramo Vam da ćemo Vaš prsten na Vaš zahtjev besplatno smanjivati, povećavati, čistiti, polirati ili matirati, i to cijeloga života, jer s Vama sklapamo doživotni savez.

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.