Studex

Prahir

Pri bušenju ušiju koristimo najinovativniji i tehnološki napredni uređaj "Sistem 75“ proizvođača Studex koji osigurava sigurnost, higijenu, bezbolnost i jednostavnost postupka.

Bušenje ušiju

Ovim postupkom djelatnici u niti jednom trenutku ne dodiruju medicinsku naušnicu koju je potrebno aplicirati na uho. Patentirani dizajn omogućava nježan, brz i bezbolni proboj. Automatsko pozicioniranje kopče osigurava da na prednjoj i stražnjoj strani uha ostaje odgovarajući prostor kako bi se poboljšao proces zacjeljivanja. Uređaj je dizajniran na način da se udobno smjesti u ruci čime omogućava savršenu preciznost bušenja.

Uz svako bušenje ušiju možete birati naušnice različitih oblika i boja koje su napravljene od medicinskog čelika, ne sadrže nikal, ne izazivaju alergije, te su pogodne za djecu svih uzrasta.

Ovaj način bušenja ušiju u skaldu je s europskim standardima, a odobrila ga je i američka Agencija za hranu i lijekove.

Pokloni

Darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Kupljenu darovnu karticu dobivate u elegantnoj kuverti. Darovna kartica je iskoristiva u poslovnicama Prahir zlatarnica.