Nova kolekcija Sensuelle ostavlja bez daha!

Nakit je poklon koji baš nikada ne razočara. U našoj kulturi oduvijek se poklanjao zlatni nakit, ne samo zbog njegove ljepote, već i zbog svega onoga što simbolira – sigurnost, bogatstvo, poštovanje, ljubav.

Svaki komad nakita krije osobnu priču koja nas emotivno spaja s dragim osobama ili važnim trenutcima, bilo da se radi o narukvici koju smo dobili za rođenje, prstenu kojim smo rekli najvažnije DA u životu ili naušnicama koje smo kupili od prve plaće.

Svaka žena ima vlastitu priču, a vrijedne ruke naših majstora joj omogućuju da je izrazi nakitom koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ručno dovršen pa je samim time svaki unikatan, baš kao i osoba koja ga nosi.

Nova kolekcija Sensuelle koju karakteriziraju izvrstan i inovativan dizajn te visokokvalitetni materijali, slavi suvremenu ženu, njenu senzualnost i samopouzdanje.

Biseri, dijamanti i poludrago kamenje su protagonisti nove kolekcije. U kombinaciji sa zlatom kreiraju izvor svjetlosti te razigranost boja i detalja kojima slavimo unutrašnju sreću i ljepotu naglašavajući ženstvenost na najekskluzivniji i najmoderniji način.

Moderan, ručno izrađen nakit omogućuje da svakodnevno kombinirate različite elemente i kreirate jedinstven izgled, u skladu s odjevnom kombinacijom ili raspoloženjem.

Nakit s koraljima slavi radost života te će vašu pažnju zasigurno plijeniti veselim koloritom, biseri predstavljaju jednostavnije, no bezvremenske komade dok se linija s dijamantima i poludragim kamenjem može opisati sa samo dvije riječi – čista elegancija.

Od 1996. obitelj Prahir stvara jedinstveno iskustvo nošenja nakita te se ponosi naprednim tehnikama koje koristi pri njegovom stvaranju, ali i bogatom tradicijom luksuza koja je
zasnovana na spoju kreativnosti, strasti i izvrsnosti pri izradi svakog komada.

Naša nova kolekcija slavi fantastične događaje u vašem životu koji mijenjaju svijet kakav poznajete jer slavi trenutke koji ne podliježu zubu vremena.

Uvijek je pravo vrijeme za slavljenje ljubavi i pokazivanje privrženosti onima koji su nam važni. Neki to čine pjesmom, lijepom gestom ili zagrljajem, no oni koji žele pokloniti nešto dragocjeno i vječno poklanjaju zlatni nakit – komade koji se nasljeđuju i postaju dijelom priče koja tek treba biti do kraja ispričana.

Poklonite darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Poklonite

To top