Nova kolekcija Sensuelle ostavlja bez daha!

Nakit je poklon koji baš nikada ne razočara. U našoj kulturi oduvijek se poklanjao zlatni nakit, ne samo zbog njegove ljepote, već i zbog svega onoga što simbolira – sigurnost, bogatstvo, poštovanje, ljubav.

Svaki komad nakita krije osobnu priču koja nas emotivno spaja s dragim osobama ili važnim trenutcima, bilo da se radi o narukvici koju smo dobili za rođenje, prstenu kojim smo rekli najvažnije DA u životu ili naušnicama koje smo kupili od prve plaće.

Svaka žena ima vlastitu priču, a vrijedne ruke naših majstora joj omogućuju da je izrazi nakitom koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ručno dovršen pa je samim time svaki unikatan, baš kao i osoba koja ga nosi.

Nova kolekcija Sensuelle koju karakteriziraju izvrstan i inovativan dizajn te visokokvalitetni materijali, slavi suvremenu ženu, njenu senzualnost i samopouzdanje.

Biseri, dijamanti i poludrago kamenje su protagonisti nove kolekcije. U kombinaciji sa zlatom kreiraju izvor svjetlosti te razigranost boja i detalja kojima slavimo unutrašnju sreću i ljepotu naglašavajući ženstvenost na najekskluzivniji i najmoderniji način.

Moderan, ručno izrađen nakit omogućuje da svakodnevno kombinirate različite elemente i kreirate jedinstven izgled, u skladu s odjevnom kombinacijom ili raspoloženjem.

Nakit s koraljima slavi radost života te će vašu pažnju zasigurno plijeniti veselim koloritom, biseri predstavljaju jednostavnije, no bezvremenske komade dok se linija s dijamantima i poludragim kamenjem može opisati sa samo dvije riječi – čista elegancija.

Od 1996. obitelj Prahir stvara jedinstveno iskustvo nošenja nakita te se ponosi naprednim tehnikama koje koristi pri njegovom stvaranju, ali i bogatom tradicijom luksuza koja je
zasnovana na spoju kreativnosti, strasti i izvrsnosti pri izradi svakog komada.

Naša nova kolekcija slavi fantastične događaje u vašem životu koji mijenjaju svijet kakav poznajete jer slavi trenutke koji ne podliježu zubu vremena.

Uvijek je pravo vrijeme za slavljenje ljubavi i pokazivanje privrženosti onima koji su nam važni. Neki to čine pjesmom, lijepom gestom ili zagrljajem, no oni koji žele pokloniti nešto dragocjeno i vječno poklanjaju zlatni nakit – komade koji se nasljeđuju i postaju dijelom priče koja tek treba biti do kraja ispričana.

Poklonite darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica, čiji iznos možete dogovoriti s našim osobljem. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Poklonite

To top