Tko kaže da nakit i dioptrijske naočale ne mogu ići zajedno!#myway

Koliko puta se ženama dogodi da se spremaju izići van i umjesto obećanih pet minuta, trebaju trideset pet minuta da se spreme. Najčešće se dogodi da zadnji korak u sređivanju, a to je odabir modnih dodataka, oduzme najviše vremena.

Kako biste izbjegli zamke sređivanja, u suradnji s partnerom donosimo vam vodič kako nositi i kombinirati dioptrijske naočale s nakitom!  Naočale već odavno nisu samo pomagalo za vid, te su se zadnjih godina našle na shopping listi svih fashion trendseterica koje znaju kako uz par jednostavnih trikova postići upečatljivi izgled za svaki dan. Kako biste to uspjeli, prvo će vam trebati savršene dioptrijske naočale krojene za vaš oblik lica, a zatim je važno da imate nešto sjajno i blistavo poput komada nakita. Statement naušnice, ogrlica ili narukvice s lakoćom će zaokružiti vaš look i dodati vam onu dozu samopouzdanja koju želite postići prije izlaska van!

Za kraj, uz atraktivne naočale i nakit, možete se poigrati s make-upom tako da naglasite usne crvenim ružem i u trenutku ste spremni za dnevnu šetnju, poslovnu prigodu ili glamuroznu večer. Snaga preobražaja modnih dodataka leži u činjenici da svaku kombinaciju mogu pretvoriti u čarobnu, samo ako ih znate dobro odabrati.

Kako to rade poznate influencerice, pogledajte u našoj galeriji!

 

Poklonite darovnu karticu

Priuštite najdražima kompletan ritual kupovanja nakita uz jednu od naših darovnih kartica. Ovime ne poklanjate samo nakit, već i iskustvo.

Poklonite

To top